Actueel

EVEN VOORSTELLEN

florine-mulder-tandarts-breda-boeimeer-tandheelkundig-centrum-boeimeer

Na 9 jaar met veel plezier als ZZP-er gewerkt te hebben bij BBTandartsen in Tilburg, was ik klaar voor de volgende stap. Een eigen praktijk is altijd een wens geweest, die nu in vervulling gaat. In de praktijk van Brigitte le Comte heb ik de voor mij perfecte praktijk gevonden. Een praktijk van middelgrote omvang, waarin we alle facetten van de tandheelkunde uit kunnen oefenen.

Mijn eigen interesse ligt bij de wortelkanaalbehandelingen en implantologie. Doormiddel van veel cursussen en ervaring in de praktijk heb ik me dit helemaal eigen gemaakt. Ik streef ernaar om voor iedereen aandacht en tijd te maken en de behandelingen zo ontspannen mogelijk te maken. Een behandeling bij de tandarts is immers al spannend genoeg.

Ik hoop u spoedig te mogen verwelkomen in mijn praktijk.
Groet,
Florine Mulder