Actueel

Ontmoet onze Mondhygiëniste Francine Lamers

Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mensen echt kan helpen met weer gelukkig te worden van hun glimlach. Als je jong bent, gaat het vaak nog vanzelf en dus goed met je tanden. Maar er komt een moment dat er problemen zijn in de mond. Dat de tanden niet zo mooi meer zijn en dat je tandvlees problemen geeft. Jammer genoeg ervaren veel mensen dat een behandeling bij de mondhygienist als onprettig en pijnlijk. Doordat ik veel ervaring heb in de hand reiniging, kan ik het tegendeel laten ervaren. Een behandeling bij mij ervaren veel mensen als kundig , grondig én heel belangrijk, pijnloos.
Ik ben blij dat ik iemand kan helpen op een prettige manier en het is super fijn om daar ook de waardering weer voor terug te krijgen. Je bouwt een band op en ik zie de patiënten ook altijd weer graag terug na een tijdje. Ik word altijd weer heel erg blij van.


Ik ben al ruim 20 jaar mondhygienist en heb in vele praktijken gewerkt. Ook heb ik mijn eigen praktijk in het verleden gehad. Die ambitie heb ik niet meer. Ik miste de directe samenwerking met leuke collega’s. Want een praktijk met alles onder 1 dak, is voor de patiënt fijn. Maar ook voor ons als specialisme. De lijntjes zijn kort en je leert van elkaar. Ik kan me daarom ook erg gelukkig prijzen dat ik bij THC Boeimeer deze plek heb gevonden. We zijn een leuk team en ik kan hier fijn met mijn vak bezig zijn.