Actueel

Sinds kort is ons team uitgebreid met Tandarts Anouk Veerman. Graag stelt zij zich even aan u voor.

‘Mijn naam is Anouk Veerman. Sinds enkele maanden werk ik met veel plezier bij THC Boeimeer. Na mijn afstuderen aan het ACTA in 2015 heb ik eerst een tijd gewerkt in de omgeving van Amsterdam. Ook heb ik nog een 2-jarige opleiding gedaan tot tandarts in de orthodontie. Vorig jaar ben ik met mijn gezin neergestreken in het mooie Breda, terug naar mijn Brabantste roots. Een van de leukste onderdelen van mijn werk vind ik het contact met de patiënten, van jong tot oud. Daarnaast kan ik ook erg blij worden van een geslaagde behandeling: iemand die met een mooie vulling de praktijk verlaat, eindelijk af is van die vervelende kiespijn of na jaren weer breeduit durft te lachen. Ik hoop u binnenkort te zien!’

Tandarts Anouk Veerman is op dinsdag bij ons in de praktijk